Početna Događaji Manifestacije Performansi Sport Red Bull Street Style World Final
rbss world final

Lokacija

Pula

Datum

08 lis 2022
Istekao!

Vrijeme

Cijeli dan

Etikete

Istaknuto

Red Bull Street Style World Final

anto sanz + jasmijn janssen in front of the arch in pula

Velebno zdanje pulske Arene, građeno prije dvije tisuće godina, bilo je mjesto žestokih natjecanja još od doba antike, od rimskih gladijatora pa sve do gladijatora modernog doba. Mjesto je to danas značajnih društvenih događanja, no ova svjetski najpoznatija pulska kulturna znamenitost zadržala je svoju ulogu sportskog borilišta. Nakon što su u njoj svoja umijeća pokazali tenisači, nogometaši, hokejaši, košarkaši i brojni drugi, sada će na red doći i ponajbolji svjetski freestyle nogometaši.

anto sanz jasmijn janssen at the pula arena 2

Red Bull Street Style World Final

U samo srce ovog antičkog spomenika za naklonost publike i titulu najboljeg majstora tehniciranja na svijetu borit će se, 8. listopada u sklopu Red Bull Street Stylea, čak 16 najboljih svjetskih freestyle nogometaša i nogometašica, čija vještina uključuje kontrolu lopte u stilu Neymara, Ronaldinha i Maradone, ali i akrobacije pa čak i ples. Sudionici Red Bull Street Style globalnog finala imat će u svakom dvoboju tri serije po 30 sekundi pokazati pred sucima i publikom svoje vještine. Neizvjesnim dvobojima na ispadanje pokazat će tko su Red Bull Freestyle gladijatori!

anto sanz + jasmijn janssen in pula

Gledatelji koji će ih bodriti i navijati bit će dodatna motivacija natjecateljima da pokažu neke nove trikove i izbore se za pobjedu. Među sudionicima spominju se zvučna imena pa dolazi tako Anto Sanz, trostruki prvak Španjolske i vrlo popularan akrobat s loptom na Instagramu. Dolaze i uvijek atraktivne nogometašice, a jedno od poznatijih imena je zasigurno Jasmijn Janssen iz Nizozemske koja je izborila finale u Puli. Svi će oni po prvi puta nastupiti u ovako spektakularnom okruženju, a  publika ima mogućnost vidjeti ponajbolje svjetske freestylere i zdušnim navijanjem motivirati ih da pokažu najbolje što znaju. Zato ne propustite ovu priliku i dođite 8. listopada u pulsku Arenu!

anto sanz + jasmijn janssen at the pula arena 1

Red Bull Street Style World Final

Svoje ulaznice možete nabaviti na:

https://entr.io/RedBullStreetStyleWorldFinal2022 

 

Za više informacija o finalu Red Bull Street Stylea, posjetite web stranicu Svjetske asocijacije freestyle nogometa (WFFA) na www.thewffa.org

 

CentarZabave.com
Novine.hr
DiscoverCroatia.net

Ovaj događaj je završen.